Općina Biskupija, Orlić, Trg Ivana Meštrovića 2, tel/fax: 022 660 332, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
  • Naslovnica
  • Obavijesti
  • Poziv na radionice unutar manifestacije "Changer" - Šibenik, 23. - 26. kolovoza 2018.

Poziv na radionice unutar manifestacije "Changer" - Šibenik, 23. - 26. kolovoza 2018.

Obavještavamo vas da će se u Šibeniku od 23. do 26. kolovoza, u organizaciji agencije Fakat i Turističke zajednice grada Šibenika, održati drugo izdanje manifestacije "Changer".

Uz glazbeni program na tvrđavi Sv. Mihovila, u šibenskoj povijesnoj jezgri bit će postavljene svjetlosne instalacije i izvedeni multimedijalni programi, a dio Changera biti će i konferencijski sadržaji.

Konferencijski će program Changera obraditi teme i okupiti nositelje promjena na tehnološkim, poslovnim, komunikacijskim i kreativnim područjima, s naglaskom na usvajanju relevantnih znanja i vještina iz područja ICT-a, marketinga i poslovnog upravljanja. Neki od govornika na konferenciji su Ivica Mudrinić, Nick Colgan, Rudolf Štefan, Budimir Lončar i Goran Gavranović, a teme koje pokrivaju paneli protežu se od pametnog upravljanja destinacijom do tajnog začina vođenja uspješnih timova. Organizacijski partner konferencijskih događanja je Algebra, čiji će stručnjaci izvesti dvije besplatne radionice namijenjene podizanju poslovnih kapacitete i usvajanju upravljačkih vještina.

Radionica pod nazivom Investors’ Conference (petak, 24.08.) namijenjena je svim onima koji žele pokrenuti vlastiti posao te imaju samo ideju, bez drugih poslovnih znanja, ali i onima poslovno iskusnim koji u ruci drže ideju, a treba im njezina stručna evaluacija. Polaznici će na Investors’ Conference iskusnim stručnjacima Algebre predstavite svoje poslovne ideja te naučite kako od ideje stvoriti poslovni projekt, ali i u suradnji s mentorima te kolegama brzo i efikasno razviti novu ideju te provjeriti svoje poduzetnički kapacitete.

Radionica pod nazivom Leadership Tournament (subota 25.08.) svojevrsni je living lab koji omogućava članovima timovima da se iskušaju u donošenju poslovnih odluka i testiraju različite strateške pristupe u okruženju bez rizika. Članovi timova, koji se sastoje od najmanje 3, a najviše 5 članova iz iste tvrtke, na radionici postaju CEO, CFO ili CIO te rješavaju simulaciju zadanog poslovnog slučaja. U tom procesu članovi tima razvijaju analitičke vještine, npr. kako pronaći ključne informacije i transformirati ih u profitabilne odluke, vještine strateškog planiranja i razmišljanja, vještine vođenja, timskog rada i međuljudske komunikacije te vještine financijskog planiranja. Leadership Tournament namijenjen je srednjem menadžmentu, ali timovima se mogu priključiti i iskusni seniori.

Sudjelovanje na navedenim radionicama prilika je da se bez ikakve naknade sudjeluje u vrijednoj edukaciji.

Program radionica i događanja možete preuzeti na: https://changer.hr/program/ a svoje sudjelovanje prijaviti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

POVEZNICE