Općina Biskupija, Orlić, Trg Ivana Meštrovića 2, tel/fax: 022 660 332, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   

Poziv na okrugli stol "Važnost volonterstva" u sklopu programa "Volonterski centar Krka - Kreni Ravno Ka Aktivizmu"

Ovim putem Vas pozivamo na okrugli stol na temu "Važnost volonterstva" koji će se održati povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, dana 5. prosinca 2023. (utorak) s početkom u 13:00 sati, u dvorani Studentskog doma fra Luje Maruna, u Kninu, Krešimirova 22.

Ekološka udruga "Krka" Knin održava okrugli stol u sklopu programa "Volonterski centar Krka – Kreni Ravno Ka Aktivizmu" povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera i dobrobiti volonterskog rada i njegovog doprinosa razvoju lokalne zajednice.

Cilj održavanja okruglog stola je razmjena znanja, iskustva i primjera dobre prakse te poticanje suradnje za razvoj volonterstva.

Na okruglom stolu će se prezentirati rezultati provedenog istraživanja o razvoju i unaprjeđenju volonterizma na području Šibensko-kninske županije.

Radujemo se vašem dolasku!

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
1. POZIV 288 KB PDF

Poziv/Obavijest za korisnike namjenskih subvencija u svrhu sprječavanja šteta od divljači

U cilju smanjivanja ekonomskih gubitaka u poljoprivredi sprječavanjem šteta od divljači pozivamo lovoovlaštenike zajedničkih i državnih lovišta, fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika te proizvođačke organizacije na području Šibensko-kninske županije da se prijave na novu programsku mjeru i to: sufinanciranje zaštitnih sredstava - električnih ograda (pastira) i žičanih ograda (pletivo/mreža) za sprječavanja šteta od divljači na trajnim nasadima, usjevima i povrtlarskim kulturama.

Prijaviti se možete putem Javnog natječaja za subvencioniranje projekata razvoja lovstva na području Šibensko-kninske županije u 2023. godini koji je raspisan 21. lipnja 2023. godine te sa svim potrebnim informacijama i dokumentacijom objavljen na službenoj stranici Šibensko-kninske županije: https://www.sibensko-kninska-zupanija.hr .

Prijave se mogu dostaviti preporučenom poštom, osobno ili elektroničkim putem najkasnije do 30. rujna ove godine.

POVEZNICE